200×300 cm

Nr: T 1801 Grå fond (2)Mörka grå med inslag av marinblått, lila och gult. Fotad utomhus i morgonsolen.

detail-grey-nackdrop.jpg

 

Version 2Utomhus i kvällssol. Precis då jag skulle fota, så tändes de gula lamporna på fotbollsplan. Därför är den nästan blågrön högst upp dit de gula lamporna har lyst. Det är fascinerande hur man kan få färgerna att ändra sig med hjälp av belysningen.


Nyanser av grått
Denna bakgrund har jag målat på båda sidor. Den mörka sidan är jämn och lugn, medan den ljusa sidan är mera spräcklig och dramatisk. Se ljusa sidan här.

Nr:  T1801
2-sidig, tvättbar/vaskeekte bomullskanvas. Den ena sidan har mörkare blågrå botten med inslag av lila och svagt gult. Den andra sidan har ljusgrå botten med spräckliga, marmorerade mönster i mörkare grått, och svaga nyanser av lila och ljusgult.

En robust bakgrund som tål tuff behandling. Kan vikas och draperas, tvättas i maskin på 60 grader och strykas med strykjärn, även om det tar lite tid att få den slät p.g.a. tygets täta väv. Tätheten gör tyget slitstarkt , samtidigt är tyget relativt tunt. Jag tror att denna bakgrund är perfekt för den som åker ut på uppdrag, då den inte väger så mycket, är slitstark och har två sidor. Ger stor flexibilitet helt enkelt.
Material: Bomullskanvas 290g/m2, tät väv. Jämn gräng.
Mått: 2 x 3 meter.
Förvaring: I väska/påse eller upprullad på rulle om du vill hålla den slät.
Hyrpris:  750,- + moms. Du får två bakgrunder i én.